Zajímavosti

Příběh pralinky

Zrození Mia Chocolat Není pralinka jako pralinka. Ta moje, Mia Chocolat, vznikla ze zvědavosti a z touhy zkusit něco nového, nepoznaného. Výsledkem je závislost na výrobě pralinek a posedlost ...

Jak se (ne)pečou pralinky

… to je asi nejčastější dotaz, který od vás dostávám.  Jen tak na úvod … PRALINKY SE NEPEČOU!!! Přijměte tedy mé pozvání do zákulisí ruční výroby pralinek a pojďte se podívat, jakou cestu musí k...

Složení našich výrobků

Složení pralinek Pistáciový nugát s maldonskou solí v bílé čokoládě bílá čokoláda Callebaut Velvet (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma...

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz